• nilghescristian@yahoo.com
  • 0728 873 388
RO

Membrane anti-condens pentru acoperiș

Membrane anti-condens pentru acoperiș

Folia anticondens protejeaza elementele structurale ale acoperisului, termoizolatia, finisajul interior al imobilului de apa rezultata din condens si garantează uscarea tuturor straturilor acoperișului, atunci când este asigurată ventilarea spațiului de sub învelitoarea principală.

Folia anticondens facilitează trecerea vaporilor de apă din termoizolației acoperișului către mediul extern. Astfel, se limitează cantitatea de vapori care se adună în construcția acoperișului și nu se mai poate creea condens în acoperiș. Rolele sunt disponibile intr-o singura varianta dimensionala – 75 mp.

Bucovina Steel comercializeaza folie anticondens produsa in Elvetia.

Calitati si avantaje:

  • Permisivitate ridicată și uniformă pe toată suprafața
  • Rezistență la întindere, ceea ce ușurează montajul
  • Rezistență la efectul dăunător al umidității

 

 

Membrana Dripstop

Wetterbest® va ofera si membrana speciala autoadeziva Dripstop, care se lipesŸte pe suprafata metalica interioara a panourilor de acoperisŸ in timpul profilarii automatizate a acestora, inlocuind utilizarea formulei clasice de membrana permeabila la vapori.

Membrana Dripstop reprezinta o modalitate economica de a rezolva problema condensului in interiorul cladirilor cu acoperisŸ neizolat termic, prevenind picurarea apei catre interiorul cladirii, extinzand durata de viata a invelitorilor metalice, marind izolatia acustica sŸi reducand zgomotul de ploaie.

Dripstop are o capacitate mare de stocare a apei care poate rezulta ca urmare a fenomenului de condensare. Prin folosirea membranei Dripstop se elimina aparitia celui mai intalnit efect al condensarii de la interiorul cladirilor, sŸi anume, igrasia. Performanta sa difera in functie de gramajul materialului si de inclinatia acoperisului.

Membrana Dripstop este rezistenta la acizii din dejectiile animalelor si bacterii, si se poate spala cu jet de apa.
Acest tip de membrana se folosesŸte sŸi pentru peretii spatiilor cu destinatie industriala (hale productie, ateliere etc.), logistica (depozite, magazii, garaje etc.), agro-zootehnica (silozuri cereale, ferme zootehnice etc.).

Un alt atu al acestui tip de membrana este faptul ca usŸureaza serviciul de montaj€“ montatorii nu vor mai fi nevoiti sa monteze membrana peste osatura structurilor de acoperisŸ (in majoritatea cazurilor, acoperisŸurile neizolate termic nu au patul continuu de astereala, fapt care ingreuneaza accesul sŸi mareste riscul de cadere in gol).

Caracteristicile tehnice ale produsului:

  • Usor de aplicat
  • Rezistent
  • Inflamabilitate A2 s1; d0 (EN 13501-1)
  • Rezistenta la bacterii
  • Izolatie acustica suplimentara
  • Reducerea zgomotului de ploaie