• nilghescristian@yahoo.com
  • 0728 873 388
RO

Sistem complet de drenaj

Sistem complet de drenaj

Sistemul de drenaj al apelor pluviale are o deosebita importanta in functionalitatea sŸi estetica unei invelitori de acoperisŸ. Completeaza functionalitatea acoperisŸului asigurand o drenare eficienta a apei.

Componentele sistemului de drenaj Wetterbest sunt prelucrate cu mare precizie pe linii automate de fabricatie, la dimensiuni exacte, sunt etansŸe sŸi rapid de asamblat si montat.

Pentru ca sunt produse din tabla de otel de cea mai buna calitate, sistemele de drenaj Wetterbest pot fi utilizate in orice climat sŸi au o durata ridicata de viata.

Materialul garanteaza rezistenta culorilor, o utilizare fara costuri de intretinere, rigiditate exceptionala sŸi dilatare termica neglijabila, indiferent de temperatura.

Mai mult, intreaga gama de produse este disponibila intr-un spectru cromatic bogat, potrivit oricarui tip de proiect.

Sistemul de drenaj Wetterbest este produs in doua variante tipodimensionale:

  • Wetterbest® 125/88, unde jgheabul are diametrul de 125 mm sŸi burlanul are diametrul de 88 mm.
  • Wetterbest® 150/97, unde jgheabul are diametrul de 150 mm si burlanul are diametrul de 97 mm.

Cautam constant sa imbunatatim sŸi sa inovam sistemul de drenaj. Tocmai de aceea am adus in portofoliul nostru cel mai nou tip de otel special conceput pentru sistemul de drenaj, de la Voest Alpine.

Noua materie prima de la Voest Alpine combina durabilitatea cu usŸurinta utilizarii, flexibilitata, garantia sŸi estetica.