• nilghescristian@yahoo.com
  • 0728 873 388
RO

Wetterbest Faltz

Wetterbest Faltz

Wetterbest Faltz

Wetterbest® Faltz sunt panouri faltuite traditional, configurate pe sŸantier din minirulouri din tabla plana pentru faltuit realizate din otel de tipul DX 52 sau DX53. Acesta este un otel maleabil, cu grad mare de prelucrabilitate la fata locului si cu posibilitati de contractare, respectiv dilatare sub actiunea temperaturii mediului extern.  Otelul de tipul DX52 sau DX53 are o acoperire mare cu strat de protectie din ZN 275 g/mp si este vopsit pe ambele parti. Panourile Wetterbest Faltz se obtin prin prefaltuirea pe utilaj special.

Invelitorile realizate din panouri Wetterbest® Faltz sunt elegante sŸi adaptabile oricarui tip de arhitectura, obtinandu-se un rezultat perfect, atat in cazul cladirilor vechi, renovate sau restaurate, cat sŸi in cazul cladirilor noi.

Panourile pentru invelitori plane Wetterbest® Faltz constituie cea mai sigura solutie pentru acoperirea proiectelor rezidentiale, comerciale, industriale etc., atat in zona de acoperisŸ, cat sŸi in cea de fatade. Prin dubla faltuire, invelitorile din panouri Wetterbest® Faltz, confera acoperisŸurilor siguranta sporita la infiltratii şi o durata de viata foarte mare.

Se pot monta pe pante mici incepand de la 3,5° şi continuand cu placari verticale.

Materie prima:
Otel galvanizat la cald prevopsit
Grosime:
0,5-0,6mm
Strat protectie Zinc:
225-275 g/m²
Strat protectie vopsea:
poliester lucios 25 µm, poliester mat 35 µm
Lungimi panouri:
15000mm
Panta minima la montaj:
3,5-90°
 

Garantie

10
ani
Tabla cu aspect Lucios
15
ani
Tabla cu aspect Mat
30
ani
Tabla Mat Imperium 30
40
ani
Tabla Mat Imperium 40
 

Sectiunea transversala

Latime utila panou tigla:
145-765mm
 
Distanta la sŸipcuire:
200-300mm
 
DESCARCA‚ FISA TEHNICA‚